Συμμετοχή στην ραδιοφωνική οικογένεια της UNESCO

Συμμετοχή στην ραδιοφωνική οικογένεια της UNESCO

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟ ΣΥΝΑΠΑΝΤΗΜΑ

Μία εβδομάδα αφιερωμένη στο ραδιόφωνο και την αξία του. Από 9 μέχρι 15 Φλεβάρη όλες οι εκπομπές είναι αφιερωμένες στην Παγκόσμια Μέρα του Ραδιοφώνου.

Ο Ραδιοφωνικός Σταθμός Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου συμμετέχει ενεργά στον εορτασμό της Παγκόσμιας μέρας του ραδιοφώνου:με άρθρο του στον τοπικό τύπο 10-11 Φλεβάρη, μοίρασμα του προγράμματος και αναμνηστικών του σταθμού στην πόλη 10 Φλεβάρη, τρίωρο αφιέρωμα στην ιστορία του Ραδιοφώνου και του Ραδιοφωνικού Σταθμού Μεσολογγίου από το 1960 μέχρι σήμερα την 13η Φλεβάρη 11.00 με 14.00, καθώς και κοινή εκπομπή όλων των συνεργατών του σταθμού οι οποίοι θα συζητήσουν και εκφράσουν την γνώμη τους για την συμβολή του ραδιοφώνου την ίδια μέρα 21.00 με 22.00.

Πώς το ραδιόφωνο συμβάλλει στο δέσιμο της κοινότητας, πώς στη διαχείριση κρίσεων, πώς στην ενημέρωση, στην διασκέδαση, την ψυχαγωγία, τον πολιτισμό. Τι διεξόδους δίνει στους νέους και πως συμβάλει στην ενίσχυση της τοπικής δημοκρατίας. Το μουσείο του σταθμού και το στούντιο θα είναι ανοιχτά για όλους προς επίσκεψη και ξενάγηση.

Βρείτε μας στον παγκόσμιο χάρτη εδώ

 

 

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *